آشنایی با عوامل خطرناک بیماری های قلبی و روش های پیشگیری از آن
عوامل خطرناک بیماری های قلبی و روش های پیشگیری از آن چیست؟ براساس آمارهای اعلام شده بیماری های قلبی، علت اصلی بسیاری از مرگ و میرها در میان زنان و مردان به شمار می آیند. این بیماری ها دارای اشکال مختلفی همچون فشارخون بالا، سکته مغزی، ایست قلبی، نارسایی قلبی و غیره می باشند. همچنین به دلیل اثرات وحشتناکی که این بیماری بر سلامت افراد جامعه دارد، در طول دهه های اخیر مطالعات گسترده ای پیرامون این بیماری و روش های پیشگیری از آن انجام شده است. در واقع آگاهی از عوامل خطر این بیماری و روش های کنترل آن، این فرصت را برای افراد به وجود می آورد که راهکارهای پیشگیرانه ای در این زمینه انجام دهند. پیشگیری از این بیماری بایستی از همان دوران کودکی آغاز شود. چرا که بسیاری از عادات غذایی سالم از همین دوران شروع می گردد. در این مقاله قصد داریم تا شما را با عوامل خطرناک بیماری های قلبی و روش های پیشگیری از آن آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
عوامل خطرناک بیماری های قلبی و روش های پیشگیری از آن چیست؟:
چندین عامل خطر برای بیماری های قلبی عروقی وجود دارد که برخی قابل کنترل و بعضی دیگر غیر قابل کنترل می باشند. برخی عوامل خطر بیماری قلبی که غیر قابل کنترل هستند، عبارتند از:
· سن بالا.
· جنسیت مذکر.
· یائسگی.
· برخی از موارد نژادی.
البته بعضی عوامل خطرناک بیماری های قلبی و روش های پیشگیری از آن وجود دارد که به راحتی قابل کنترل هستند. روش های قابل کنترل این بیماری شامل موارد زیر می باشند:
· سیگار کشیدن.
· فشار خون و دیابت کنترل نشده.
· چاقی.
· مصرف الکل.
· رژیم غذایی نامناسب.
· استرس و عصبانیت کنترل نشده.
· عدم تحرک.
در رابطه با عوامل خطرناک بیماری های قلبی و روش های پیشگیری از آن بایستی بگوییم که افراد می توانند با تغییر شیوه زندگی خود به آسانی خطر ابتلا به این بیماری را کاهش دهند. هر چند تضمینی برای از بین رفتن این بیماری وجود ندارد اما بی شک سبک زندگی سالم در بهبود سلامت جسمی را نمی توان نادیده گرفت.
عوامل خطر بیماری قلبی و روش های پیشگیری از آن
روش های کاهش خطر حملات قلبی:
برخی از عوامل خطرناک بیماری های قلبی و روش های پیشگیری از آن که به آسانی قابل کنترل هستند و می توان با اصلاح سبک زندگی به آسانی خطر این بیماری را کاهش داد عبارتند از:
· سیگار کشیدن ممنوع: نتایج مطالعات نشان می دهد که افراد سیگاری نسبت به افراد غیر سیگاری بیش از دو برابر در معرض این بیماری قرار دارند.
· سطح کلسترول را کنترل کنید: میزان کلسترول بایستی کمتر از 200 میلی گرم در دسی لیتر باشد.
· کنترل فشار خون: می توانید از طریق رژیم غذایی، عدم مصرف نمک و مصرف دارو به راحتی آن را کنترل نمایید.
· دیابت را کنترل نمایید: حفظ وزن متعادل، ورزش و همچنین رژیم غذایی سالم به کنترل این بیماری کمک می کند.
· ورزش و تحرک: فعالیت هایی همچون پیادهروی می تواند خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش دهد.
· مدیریت استرس: به منظور کاهش استرس و اضطراب می توانید از تکنیک های مدیریت استرس استفاده کنید.
· از یک رژیم غذایی مناسب پیروی کنید.
روش های کاهش خطر حملات قلبی
دکتر سوده رودباری؛ بهترین متخصص بیماری های قلب و عروق در تهران:
دکتر سوده رودباری، بهترین متخصص بیماری های قلب و عروق در تهران می باشند. همچنین ایشان دارای بورد تخصصی از بیمارستان تخصصی قلب شهید رجایی هستند. از دیگر افتخارات ایشان می توان به سابقه چاپ مقالات معتبر در مجلات خارجی اشاره نمود. خدمات دکتر رودباری شامل تست ورزش، آنژیوگرافی، تشخیص و درمان واریس، هولتر فشار خون، اکاردیو گرافی رنگی و غیره می شود. دکتر سوده رودباری، در حال حاضر در کلینیک آرام در مطب شخصی و همچنین در بیمارستان عرفان آماده خدمات رسانی به مراجعین گرامی از جمله بیماران خارجی می باشند.
نظرات
در حال حاضر نظری ثبت نگردیده